Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι απαραίτητη πια για την ύπαρξη μιας εταιρείας. Ο σωστός σχεδιασμός, η αισθητική, το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον και η ευκολία περιήγησης, καθορίζουν την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου.

Με αυτές τις αρχές μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιστοσελίδες για κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία και παρακολουθώντας συνεχώς τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες εξασφαλίζουμε ότι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα αποφέρει στην επιχείρηση σας αναγνωρισιμότητα και αύξηση της επιτυχίας των στόχων σας.

Η ιστοσελίδα σας είναι το πρόσωπο της επιχείρησής σας στους πελάτες. Ο σχεδιασμός της θα πρέπει να εκφράζει λεκτικά και οπτικά τη φιλοσοφία και την ταυτότητα της εταιρείας σας, να αναδεικνύει το brand σας και ταυτόχρονα να προβάλλει με ιδιαίτερο τρόπο τα συστατικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρίες ανάλογης στόχευσης.

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα, η αρχιτεκτονική των εσωτερικών σελίδων και η διαμόρφωση του περιεχομένου θα πρέπει να έχουν ως κύριο στόχο την εύκολη πρόσβαση από τον επισκέπτη ο οποίος είναι εν δυνάμει πελάτης ή ήδη πελάτης σας και να τον οδηγεί με στρατηγική στους στόχους σας.

Η τεχνικά άρτια κατασκευή των ιστοσελίδων, σας δίνει συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως ταχύτητα φόρτωσης, προσβασιμότητα από όλες τις συσκευές (responsive design) συνδεσιμότητα με τα social media.

Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

Το συντριπτικό ποσοστό των επισκεπτών ενός ξενοδοχείου αναζητά πληροφορίες μέσω διαδικτύου (internet) για να επιλέξει το ξενοδοχείο της αρεσκείας του για τη διαμονή του.

Συνήθως ο χρήστης πραγματοποιεί την κύρια έρευνα αγοράς μέσω του διαδικτύου και αφού φιλτράρει τα κύρια κριτήριά του, θα επιλέξει το ξενοδοχείο που ικανοποιεί περισσότερο τις απαιτήσεις του.

Η εμπειρία που αποκομίζει από κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεται παίζει καθοριστικό ρόλο για την τελική του απόφαση για την κράτηση. Στο σημείο αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα θα το έχει το ξενοδοχείο με την πιο εύχρηστη, καλαίσθητη και οργανωμένη ιστοσελίδα.

Τι σας παρέχουμε

  • Κατανόηση των επιχειρηματικών σας αναγκών και στόχων
  • Σχεδιασμό του περιεχομένου
  • 
Δημιουργικό design και ανάδειξη των ιδιαίτερων σημείων της επιχείρησής σας
  • 
Responsive design για χρήση από tablets και κινητά τηλέφωνα
  • Προτάσεις για τη σωστή προώθηση της ιστοσελίδας
  • 
Σελίδες προσεγμένες για να είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης
  • Αναλυτικά στατιστικά επισκεπτών
  • Φιλοξενία της ιστοσελίδας σε server υψηλής ασφάλειας
  • 
Συνεχή υποστήριξη και βελτίωση
  • Ανανέωση περιεχομένου ανάλογα με τις ανάγκες προβολής της επιχείρησής σας

Mερικές από τις ιστοσελίδες που σχεδιάσαμε